Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου καλεί το Αριστερό Ρεύμα

Σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου καλεί το Αριστερό Ρεύμα

Κάλεσμα σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου απευθύνει το Αριστερό Ρεύμα, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό, δεδομένων των όσων διαδραματίστηκαν πέρυσι στη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ερωτηθείς για το θέμα δήλωσε ότι «στηρίζουμε τις λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου» και «στηρίζουμε κινητοποιήσεις που έχουν μαζικό λαϊκό χαρακτήρα». Σχολιάστε...

Κάλεσμα σε λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου απευθύνει το Αριστερό Ρεύμα, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό, δεδομένων των όσων διαδραματίστηκαν πέρυσι στη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, ερωτηθείς για το θέμα δήλωσε στο Mega ότι «στηρίζουμε τις λαϊκές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου» και «στηρίζουμε κινητοποιήσεις που έχουν μαζικό λαϊκό χαρακτήρα».

Στον δικτυακό τόπο iskra, ο οποίος φιλοξενεί τις απόψεις μελών του Αριστερού Ρεύματος, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «28η Οκτωβρίου: λαϊκές παρελάσεις παντού με ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ», όπου αναφέρονται τα εξής:

«Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία! Ευκαιρία για να δώσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο! Ευκαιρία για να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ!

» Οι πολίτες αυτής της χώρας άνδρες, γυναίκες νέοι και νέες, μαθητές, μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να καταστήσουν τον γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας. Έχουν την ευκαιρία μαζί με τις επίσημες παρελάσεις να πραγματοποιήσουν τις δικές τους λαϊκές, ειρηνικές, ενωτικές και αγωνιστικές παρελάσεις για να βροντοφωνάξουν τα δικά τους σύγχρονα αλλά και πολύ κρίσιμα, ζωτικά και μεγάλα «ΟΧΙ»!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024