Την ερχόμενη Δευτέρα φτάνει η τρόικα στην Λευκωσία
Την ερχόμενη Δευτέρα τοποθετείται η άφιξη του κλιμακίου της τρόικας στη Λευκωσία για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου. Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών, Β.Σιαρλή, οι διαπραγματεύσεις δεν θα κρατήσουν πολλές μέρες και το μνημόνιο θα τεθεί τελικά στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου.
Την ερχόμενη Δευτέρα τοποθετείται η άφιξη του κλιμακίου της τρόικας στη Λευκωσία για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου.
Από την περασμένη Δευτέρα, που έχει σταλεί το κυπριακό πακέτο αντιπροτάσεων προς την τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή έχει καθημερινές επαφές με μέλη του κλιμακίου, είτε τηλεφωνικώς, είτε στο πλαίσιο τηλεδιασκέψεων για ανταλλαγή απόψεων επί των προτάσεων των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό, οι διαπραγματεύσεις δεν θα κρατήσουν πολλές μέρες και το μνημόνιο θα τεθεί τελικά στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.