Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Θύμα έκπληξης έπεσε ο Εργοτέλης, ο οποίος σε αγώνα για την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι εκτός έδρας από τον Αιγινιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αντιθέτως, την πρόκριση στα πέναλτι πήραν έξι ομάδες.
Θύμα έκπληξης έπεσε ο Εργοτέλης, ο οποίος σε αγώνα για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ηττήθηκε 6-5 στα πέναλτι εκτός έδρας από τον Αιγινιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο κανονικός αγώνας όπως και η παράταση έληξαν 1-1.
Αντιθέτως, την πρόκριση στα πέναλτι πήραν: Αναγέννηση Γιαννιτσών (επί της Κασσιόπης), Θρασύβουλος (επί της Καλαμάτας), Καβάλα (επί του Τηλυκράτη), Νίκη Βόλου (επί του Βατανιακού), Καλλονή (επί του Εθνικού Αστέρα) και Πιερικός (επί της Δόξας Κρανούλας).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!