Και πάλι νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Μπουμσόνγκ
O Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα μείνει για δύο ακόμα εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό.
O Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα μείνει για δύο ακόμα εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό.
Ετσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένει με λίγες επιλογές στην άμυνα, ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λάτσιο την Πέμπτη, για το Europa League.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ατομικά προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους και ο Μαυρίας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί δικέφαλο. Οι Σεϊταρίδης και Βελάσκες ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Το πάρτι, ο χορός και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινάει η Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες»
- Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το Final Four
- «Ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η Μπουργκ θα παίζουν στο EuroCup – Αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων»
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
- «Τρέλα» με Λάιλς στη Euroleague – Ποια ομάδα «σκάει» πολλά λεφτά για να τον πάρει (pics, vids)
- Ο Παναθηναϊκός απέρριψε παίκτη που πήρε ο Νίστρουπ στην Κοπεγχάγη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442