Ο Αρης φέρνει Χαντ για δοκιμή πριν από το συμβόλαιο…
Σε συμφωνία με τον Τζέρεμι Χαντ ήρθε η ΚΑΕ Άρης με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τους «κίτρινους». Ο Χάντ ο οποίος αγωνιζόταν και πέρσι στη χώρα μας με την φανέλα του ΚΑΟΔ, θα δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στις προπονήσεις του Άρη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας.
Σε συμφωνία με τον Τζέρεμι Χαντ ήρθε η ΚΑΕ Άρης με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τους «κίτρινους».
Ο Χάντ ο οποίος αγωνιζόταν και πέρσι στη χώρα μας με την φανέλα του ΚΑΟΔ, θα δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στις προπονήσεις του Άρη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας.
Η διοίκηση του Άρη προχώρησε με μυστικότητα τις επαφές με τον παίκτη και πλέον θα κάνει προσπάθειες για την έκδοση δελτίου, καθώς η απαγόρευση από την FIBA δεν έχει αρθεί ακόμα.
Θυμίζουμε ότι ο Χαντ ήρθε για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση «3» με την φυγή του Τσέιζ Σάιμον.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.