Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι η Χρυσή Αυγή τους ζητά να απολύσουν μετανάστες
Σε καταγγελίες προς την αστυνομία προχωρούν επιχειρηματίες που δέχονται «επισκέψεις» μελών της Χρυσής Αυγής, τα οποία τους ζητούν να απολύσουν τους «τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς» και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, που έχουν εγγραφεί στις λίστες του χρυσαυγίτικου «ΟΑΕΔ». Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έδωσε εντόλή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει έλεγχος των καταγγελιών. Πάντως, σε νέο περιστατικό «ελέγχου εγγράφων» σε παζάρι στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, η αστυνομία δεν προσήγαγε μέλη της Χρυσής Αυγής.
Σε καταγγελίες προς την αστυνομία προχωρούν επιχειρηματίες που δέχονται «επισκέψεις» μελών της Χρυσής Αυγής, τα οποία τους ζητούν να απολύσουν τους «τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς» και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, που έχουν εγγραφεί στις λίστες του χρυσαυγίτικου «ΟΑΕΔ».
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έδωσε εντόλή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει έλεγχος των καταγγελιών και να βρεθεί σε ποιες περιπτώσεις μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από τις «νουθεσίες» στις απειλές.
Το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της Χρυσής Αυγής συνέχισαν τις «επισκέψεις» σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία και την Εύβοια.
«Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα η Χρυσή Αυγή έκανε προσπάθεια, ακόμη μία φορά, να υποκαταστήσει την Αστυνομία. Μέλη της επιτέθηκαν εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών που δεν είχαν την απαραίτητη άδεια για να συμμετάσχουν στο παζάρι που γινόταν στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας.
Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο της επίθεσης και απομάκρυνε όσους μικροπωλητές δεν είχαν άδεια, αλλά δεν έγινε καμία προσαγωγή μέλους της Χρυσής Αυγής για την επίθεση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου