O Γουίμς της ΤΣΣΚΑ MVP της 2ης στροφής στην Ευρωλίγκα
Ο Σόνι Γουίμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, καθώς βοήθησε σημαντικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικρατήσει 76-71 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι στην παράταση. Τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα είχε ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος οδήγησε την Αναντολού Εφές στη νίκη 98-72 επί του Ολυμπιακού.
Ο Σόνι Γουίμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, καθώς βοήθησε σημαντικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικρατήσει 76-71 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι στην παράταση.
Ο φόργουορντ της «ομάδας του στρατού» πέτυχε οκτώ πόντους στα τελευταία τρία λεπτά, εκ των οποίων τους έξι με βολές (6/6), ενώ τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους (8/8 βολές, 8/12 δίποντα, 2/2 τρίποντα), τρία ριμπάουντ, τρία κλεψίματα, μια ασίστ, ένα λάθος και έξι κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης (index).
Τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα είχε ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος οδήγησε την Αναντολού Εφές στη νίκη 98-72 επί του Ολυμπιακού.
Ο Αμερικανός είχε απολογισμό 25 πόντους (4/4 τρίποντα), οκτώ ριμπάουντ και εννέα ασίστ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 36 βαθμούς στο index, ενώ στην τρίτη θέση με τις καλύτερες εμφανίσεις της αγωνιστικής «συγκατοικούν» τρεις παίκτες.
Ο λόγος για τον Λούκας Κόζαρεκ της Πρόκομ Τρεφλ, τον Στέεντ Τσικαμπού της Σαλόν Σαονέ και τον Κέρτις Τζέρελς της Μπεσίκτας, που είχαν από 36 βαθμούς έκαστος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απεργία ταξί: Στους δρόμους για 4η ημέρα – Συγκέντρωση στο ΣΑΤΑ και πλάνα για νέες κινητοποιήσεις
- Σαντορίνη: Κλειστό το λιμάνι λόγω κατολίσθησης
- Νέα σενάρια στην Ιταλία: «Φρανσίσκο και Χίφι είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα»
- Τουλάχιστον 3 νεκροί σε πλήγματα σε Ρωσία και Ουκρανία – Επίθεση με drones έπληξε πλοία στην Οδησσό
- Για πρώτη φορά θέμα βρετανικών βάσεων στην Κύπρο σε συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Τι μηνύματα στέλνει
- Κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός παίζει «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα

