«Δεν είχα στενές επαφές με τη Ρούμπι» λέει ο Μπερλουσκόνι
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε την Παρασκευή όλες τις κατηγορίες για μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας σχετικά με την υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ. Μιλώντας στη διάρκεια της δίκης του, στο Μιλάνο, δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ στενές σχέσεις με αυτήν (το θύμα γνωστό ως Ρούμπι)». «Ποτέ δεν εκτυλίχθηκαν σκηνές σεξουαλικής φύσης στο σπίτι μου» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η έκφραση μπούνγκα-μπούνγκα που αναφέρεται στα ροζ πάρτι προέρχεται από ένα αστείο που συνήθιζε να κάνει πότε-πότε.
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε την Παρασκευή όλες τις κατηγορίες για μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας σχετικά με την υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ.
Μιλώντας στη διάρκεια της δίκης του, στο Μιλάνο, δήλωσε: «Δεν είχα ποτέ στενές σχέσεις με αυτήν (το θύμα γνωστό ως Ρούμπι)».
Αρνήθηκε, επίσης, ότι άσκησε πίεση στην αστυνομία του Μιλάνου για την απελευθέρωση της Καρίμα Ελ-Μαχρούγκ (της Ρούμπι) που είχε συλληφθεί ως ύποπτη για ληστεία.
«Ποτέ δεν εκτυλίχθηκαν σκηνές σεξουαλικής φύσης στο σπίτι μου» δήλωσε και πρόσθεσε ότι η έκφραση μπούνγκα-μπούνγκα που αναφέρεται στα ροζ πάρτι προέρχεται από ένα αστείο που συνήθιζε να κάνει πότε-πότε.
Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι επέλεξε να κάνει αυτήν την δήλωση, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει την πραγματική κατάθεση, στην διάρκεια της οποίας θα ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις της εισαγγελίας, χωρίς τη συνδρομή των συνηγόρων του.
Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι έκανε σεξ με την Ρούμπι το 2010, όταν αυτή ήταν 17 χρονών, δηλαδή ανήλικη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Ρούμπι του είχε πει πως ήταν 24 ετών.
Οι εισαγγελείς του Μιλάνου επιμένουν ότι ο Μπερλουσκόνι έκανε σεξ με την Ρούμπι σε 13 περιπτώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα πέντε γνωστά ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Μαζική αντιγραφή με AI στο Πανεπιστήμιο Brown: «Αν δεν υπερασπιστούμε την αλήθεια, τι αξιοπιστία θα έχουμε;»
- Η επιστήμη ξέρει γιατί το καλοκαίρι μας αγχώνει
- Πόσες στρατιωτικές επεμβάσεις πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ στα 250 χρόνια από την ίδρυσή τους;
- Επέκταση των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης σε όλη την αγορά εργασίας – Τι αλλάζει
- Τέλος στο λάδωμα για τα διπλώματα οδήγησης




