Να πει ο πρωθυπουργός αν παραχώρησε τον όρο «Μακεδονία», ζητά ο Π.Καμμένος
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει «εάν παραχώρησε τον όρο "Μακεδονία"». Με δηλώσεις του από τη Βέροια όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρωθυπουργό «να έρθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο "Μακεδονία"».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει «εάν παραχώρησε τον όρο «Μακεδονία»».
Με δηλώσεις του από τη Βέροια όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρωθυπουργό «να έρθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο «Μακεδονία», όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή».
Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «γονάτισε» στο συγκεκριμένο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, και είπε ότι «επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στο Κοινοβούλιο».
«Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993 για τη μη παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» όπως έλεγε, να απαντήσει», κατέληξε ο κ. Καμμένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη
- Σταθερή η UEFA: Καμία υποχώρηση στους κανόνες για τη πολυϊδιοκτησία συλλόγων
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο



