Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τραπεζικές μετοχές.
-
Νεκρός 31χρονος ποδηλάτης στα Ιωάννινα – Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε
-
Συνελήφθη ο πατέρας της 3χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
-
Τουρκία: Επέμβαση της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία του CHP- Εμφύλιος στο κόμμα της αντιπολίτευσης
-
Η ενεργειακή ακρίβεια εκτινάσσει τη χρήση οικιακών φωτοβολταϊκών
Κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάδους και κυρίως στις τράπεες.
Στις 14:50 ο γενικός δείκτης σημείωνε άνοδο 1,17% στις 834,47 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 25,2 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 1,54% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχυόταν κατά 0,30%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 3,39%.
Από τις μετοχές που διακινούνταν, 60 ήταν σε θετικό έδαφος, 60 σε αρνητικό, ενώ 18 ήταν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης ανοδικές τάσεις, ενώ ανοδικό άνοιγμα της Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχυόταν κατά 0,52%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 1,33% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,80%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε κέρδη 0,51% και στην Ιταλία κέρδη 1,07%.
Στις ασιατικές αγορές, με άνοδο ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,51% στις 8.577,93 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός ξεκινά τα προκριματικά του Champions League από τον Γ’ γύρο
- Καύσιμα: Πορεία για 2,15 ευρώ το λίτρο χαράσσει η αμόλυβδη – Ανησυχία στους καταναλωτές
- Κόκκινο «ηφαίστειο» το Τ-Center: Φανταστική ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού (pics)
- LIVE: Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Πήγα για τρέξιμο το πρωί, δεν έχω άγχος για τον τελικό» (vid)
- Πατροκτονία στη Mango; To μίσος των Αντίκ, η εμμονή με το χρήμα και τα 7 στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία
- Πράσινο φως του CERN για τον διάδοχο του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Στο «T-Center» για τον τελικό Μπατίστ και Βούιτσιτς (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442