Επιβράδυνση παρουσίασε η πτωτική πορεία της βιομηχανίας ένδυσης το 2012
Περαιτέρω μείωση της παραγωγής, με επιβραδυνόμενο όμως ρυθμό, καταγράφει εφέτος η ελληνική βιομηχανία ένδυσης, η παραγωγή της οποίας είχε μειωθεί το 2011 κατά 25,4%, έναντι πτώσης 23,1% το 2010, 23,6% το 2009 και 16,9% το 2008.
Η πτώση του όγκου της παραγωγής της το πρώτο οκτάμηνο του 2012 ανέρχεται σε 12,4%, έναντι 5,9% του συνόλου της βιομηχανικής παραγωγής.
Μειωμένη είναι η παραγωγή του κλάδου όλους τους μήνες του τρέχοντος έτους.
Επίσης, καταγράφεται πτώση του κύκλου εργασιών του το τελευταίο δωδεκάμηνο με διαθέσιμα στοιχεία, έναντι μικρότερης πτώσης του το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.
Ο κλάδος την περίοδο Ιανουαρίου- Αυγούστου 2012 παρουσίασε, όπως προαναφέρθηκε, μείωση του όγκου της παραγωγής του κατά 12,4%. Η πτώση είναι σημαντικά μικρότερη από εκείνη που είχε καταγραφεί την ίδια περίοδο του 2011 (-24,5%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε… καταπιεί κλέφτης
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τα καλά από το σκάσιμο μιας «φούσκας» πολλών τρισ. ευρώ

