Απλήρωτο έχει μείνει το 20% των λογαριασμών της ΔΕΗ με την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) για το 2012. Ήδη έχει ξεκινήσει η αποστολή λογαριασμών με τη δεύτερη δόση. Το ειδικό τέλος για το 2012 πληρώνεται ως γνωστόν σε πέντε δόσεις, θα βαρύνει δηλαδή πέντε συνεχόμενους λογαριασμούς ρεύματος. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Απλήρωτο έχει μείνει το 20% των λογαριασμών της ΔΕΗ με την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) για το 2012. Ήδη έχει ξεκινήσει η αποστολή λογαριασμών με τη δεύτερη δόση.
Το ειδικό τέλος για το 2012 πληρώνεται ως γνωστόν σε πέντε δόσεις, θα βαρύνει δηλαδή πέντε συνεχόμενους λογαριασμούς ρεύματος.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.