Μια ακόμη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να εξετάζεται σοβαρά. Ο 26χρονος γκαρντ είναι Σέρβος με ελληνικό διαβατήριο, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και φαίνεται πως πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ελληνας τεχνικός.
Μια ακόμη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να εξετάζεται σοβαρά.
Ο 26χρονος γκαρντ είναι Σέρβος με ελληνικό διαβατήριο, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και φαίνεται πως πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ον Ελληνας τεχνικός.
Ο Μιλόσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του με πολλές προοπτικές, έχοντας πορεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες.
Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή (2003-2005), Ολυμπιακό (2008/09) και Μαρούσι (2009/10), ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Αστάνα του Καζακστάν κι εν συνεχεία στη γερμανική Μπράουνσβαϊγκ.
Σε 15 αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος είχε 7,7 πόντους (61,7% βολές, 60,7% δίποντα, 38,5% τρίποντα), 2,5 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 17,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.