Ένταση και στη φυσούνα της Τούμπας, καταγγελίες για τους σεκιούριτι
Τα νεύρα παρέμειναν τεντωμένα μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Άρη και η ένταση μεταφέρθηκε στη φυσούνα. Ο Νίκος Αγγελούδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι «σεκιουριτάδες χτύπησαν τους Παπαστεριανό και Νταμαρλή».
Τα νεύρα παρέμειναν τεντωμένα μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Άρη και η ένταση μεταφέρθηκε στη φυσούνα.
Εκεί οι ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν κάποια «γαλλικά», ενώ στον Άρη καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση στα αποδυτήρια από ανθρώπους της ασφαλείας.
Ο Νίκος Αγγελούδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε:
«Δεν το ξεκινήσαμε εμείς. Στο ταμπλό έγραφε «σεξ και βία» για μια στιγμή, Το είδα. Δεν μπορούμε να λέμε πριν δύο χρόνια ότι υπάρχει τρομοκρατία στο Βικελίδης και να χτυπούν παίκτες μας. Σεκιουριτάδες χτύπησαν τους Παπαστεριανό και Νταμαρλή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442