Με πτώση έκλεισε η εβδομάδα για τις αγορές ΗΠΑ και Ευρώπης
Βραχύβια αποδείχτηκε η άνοδος των αγορών που επέστρεψαν την Παρασκευή σε αρνητικό έδαφος, με το Παρίσι να υποχωρεί ιδιαίτερα λόγω της ανακοίνωσης του σφιχτού προϋπολογισμού. Ελαφρά πτώση κατά 0,37% είχε στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones για να διαμορφωθεί στις 13.435,51 μονάδες.
Βραχύβια αποδείχτηκε η άνοδος των αγορών που επέστρεψαν την Παρασκευή σε αρνητικό έδαφος, με το Παρίσι να υποχωρεί ιδιαίτερα λόγω της ανακοίνωσης του σφιχτού προϋπολογισμού.
Ελαφρά πτώση κατά 0,37% είχε στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones για να διαμορφωθεί στις 13.435,51 μονάδες.
Ο Standard and Poor’s 500 διαμορφώθηκε στις 1.440,55 μονάδες με πτώση 0,46%. Ίδια εικόνα και για τον NASDAQ που έκλεισε στις 3.116,23 μονάδες με πτώση 0,65%.
Στο Λονδίνο ο FTSE έκλεισε στις 5,742.07 μονάδες έχοντας πτώση 0,64% ενώ αρνητικά (-1,01%) κινήθηκε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 7,216.15 μονάδες.
Έντονα αρνητική ήταν η αντίδραση του CAC στο Παρίσι λόγω των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης κλείνοντας στις 3,354.82 μονάδες με πτώση 2,50%.
Πτωτικά και ο SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 6,495.88 μονάδες (-0,75%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]
- «Βόμβα» από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματά από την Εθνική μετά το Μουντιάλ (vid)
- LIVE: Πορτογαλία – Κροατία
- Από το Λαύριο τα δρομολόγια της SEAJETS λόγω της απεργίας στη Ραφήνα

