Χωρίς του Χακόμπο και Σταφυλίδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη. Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε άδεια για να μεταβεί στη χώρα του λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ ο Έλληνας αμυντικός έχει ίωση.
Χωρίς του Χακόμπο και Σταφυλίδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε άδεια για να μεταβεί στη χώρα του λόγω οικογενειακού προβλήματος, ενώ ο Έλληνας αμυντικός έχει ίωση.
Εξάλλου, ο Σαλπιγγίδης ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Δώνης τον υπολογίζει για το ματς, ενώ Βιβιάν και Γκαρσία δύσκολα θα προλάβουν, καθώς εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, «ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, θα δεξιωθεί σήμερα το βράδυ στις 20:00, τις ομάδες Κ-20 και Κ-17 του συλλόγου στο εστιατόριο «ΚΑΡΔΑΜΟ», Θεμ. Σοφούλη 75, Καλαμαριά».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση