Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωγές κατά του ΕΟΠΥΥ από τις ιδιωτικές κλινικές για την αποπληρωμή χρεών

Αγωγές κατά του ΕΟΠΥΥ από τις ιδιωτικές κλινικές για την αποπληρωμή χρεών

Σε αγωγές για τη διεκδίκηση 780 εκατ.ευρώ που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στις ιδιωτικές κλινικές σχεδιάζει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ). Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου εφόσον το επόμενο χρονικό διάστημα δεν υπάρξουν σαφείς και δεσμευτικές χρονικά λύσεις για την πληρωμή των υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς τις κλινικές θα δρομολογηθούν διάφορες νομικές και άλλες ενέργειες που απορρέουν από τη σύμβαση με τον οργανισμό.

Σε αγωγές για τη διεκδίκηση 780 εκατ.ευρώ που οφείλει ο ΕΟΠΥΥ στις ιδιωτικές κλινικές σχεδιάζει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ανδρέα Καρταπάνη «για τις οφειλές των Ασφαλιστικών Ταμείων προς τις Κλινικές, ποσού 780 εκατ. ευρώ, της περιόδου 2007 έως 31.12.2011, θα υποβληθούν αγωγές για το κεφάλαιο και τις νόμιμες προσαυξήσεις. Οι αγωγές θα υποβληθούν τις επόμενες ημέρες για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής τους».

Όπως επισημαίνει, εφόσον στις επόμενες ημέρες δεν υπάρξουν, σαφείς, δεσμευτικές και οριοθετημένες χρονικά λύσεις για την πληρωμή των τρεχουσών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς τις κλινικές, θα δρομολογηθούν διάφορες νομικές και άλλες ενέργειες που απορρέουν από τη σύμβαση με τον Οργανισμό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024