Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Την Τετάρτη η πρώτη δόση του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Την Τετάρτη η πρώτη δόση του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Διαθέσιμα προς ανάληψη θα είναι από αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, τα ποσά της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που δικαιούνται αγρότες και κτηνοτρόφοι. Θα δοθούν 80 εκατ. ευρώ, που αποτελούν το 50% της συνολικής επιστροφής, η οποία λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας αποφασίστηκε να καταβληθεί σε δύο δόσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Διαθέσιμα προς ανάληψη θα είναι από αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, τα ποσά της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που δικαιούνται αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Θα δοθούν 80 εκατ. ευρώ, που αποτελούν το 50% της συνολικής επιστροφής, η οποία λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας αποφασίστηκε να καταβληθεί σε δύο δόσεις.

Η πληρωμή του κάθε δικαιούχου επιστροφής, γίνεται με βάση τα ψηφιοποιημένα στοιχεία καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Εκμεταλλεύσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
Cookies