Ανακοίνωση Παναθηναϊκής Συμμαχίας για το… παρελθόν του Σπάθα
Στη καθιερωμένη - πριν κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού παιχνίδι - ανακοίνωσή της, η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή της αναμέτρησης που είναι να σφυρίξει στο ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, Ηλία Σπάθα.
Στη καθιερωμένη – πριν κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού παιχνίδι – ανακοίνωσή της, η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή της αναμέτρησης που είναι να σφυρίξει στο ματς της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, Ηλία Σπάθα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ορίστηκε να διευθύνει ο Ηλίας Σπάθας από τον σύνδεσμο του Πειραιά.
» Πριν από δυο χρόνια, στο παιχνίδι Λάρισας – Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε ότι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Πέρσι, παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, επέμεινε στη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός. Στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – Ατρόμητος, έπειτα από πανθομολογούμενη κακή διαιτησία, δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρόεδρο της ομάδας του Περιστερίου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αύριο θα υπάρξει ισονομία, όπως και σε άλλα παιχνίδια και δεν θα επαναληφθούν ‘φαινόμενα Σιδηρόπουλου’».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.