Εξαπάτηση του ελληνικού λαού οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ
«Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών αποτελούν την κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Οι δήθεν λεονταρισμοί απέναντι στην τρόικα έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι συμφωνούν να συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική.
«Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών αποτελούν την κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Οι δήθεν λεονταρισμοί απέναντι στην τρόικα έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι συμφωνούν να συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική.
Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ακόμα:
«Το κοινό σχέδιο κυβέρνησης-τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις, διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, ληστρική φορολογία των εργαζομένων, απολύσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων έχει απέναντί του την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, θα ανατραπεί από τους ενωτικούς αγώνες των εργαζομένων και θα αντικατασταθεί από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, προστασία της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, αναδιανομή του πλούτου και ανάπτυξη.»
Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, έκανε λόγο για παράσταση της δήθεν ενδοκυβερνητικής διαπραγμάτευσης, η οποία πήρε νέα παράταση.
Ο κ. Ζώης υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα οι κυβερνητικοί εταίροι, «ή αναζητούν τρόπο ανακοίνωσης των μέτρων που έχουν ήδη συμφωνηθεί υπό τον φόβο των αντιδράσεων των εξαπατηθέντων πολιτών ή κάποιος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο χωρίς ακόμα να ξέρουμε το γιατί».
Η Χρυσή Αυγή μιλά για θέατρο σκιών μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων: «Παρόλο που και οι πέτρες γνωρίζουν την απόλυτη υποταγή τους στην τρόικα και τους τοκογλύφους. Δυστυχώς το θέαμα των τριών αρχηγίσκων δεν είναι πλέον κωμικό, αλλά τραγικό, λόγω της τραγικής μοίρας που επιφυλάσσουν στον ελληνικό λαό.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκληρώθηκε η τοπογραφική και βυθομετρική χαρτογράφηση στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
- ΗΠΑ: Επιβάλλουν νέες κυρώσεις σε βάρος φορέων της Κούβας – Και του υπουργείου Τουρισμού
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- ΕΡΓΑΝΗ: Καταγγελίες για μονοπώλιο στο λογισμικό της ψηφιακής κάρτας εργασίας
- Δήμος Σερρών: Επιχείρηση καθαρισμού των κοινοτήτων
- ΗΠΑ: Επιστρέφουν 81 δισεκατομμύρια δολάρια από δασμούς Τραμπ
- Wonderwall: Πώς το κομμάτι των Oasis έγινε απόλυτος αθλητικός ύμνος της Αγγλίας στο Μουντιάλ 2026
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442