Τη φημολογία που τον ήθελε να είναι στα… μαχαίρια με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, διέψευσε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Δεν γνωρίζω από πού προέκυψε η φήμη. Ήμασταν μαζί στα προκριματικά, δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση, ούτε με τον ίδιο ούτε με κανέναν στην ομάδα», είπε ο αντιπρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας μπάσκετ και συνέχισε αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του στα προκριματικά του Eurobasket 2013: «Πετύχαμε τον πρωταρχικό στόχο της πρόκρισης, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Είναι ανεπίτρεπτο για το μπάσκετ της Σερβίας να προκρινόμαστε ως τρίτοι. Αρχικά ήμασταν πολύ χαλαροί και πιστέψαμε πως θα προκριθούμε εύκολα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.