Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μητέρα: Προγράμματα πρακτικής άσκησης γιατρών

Το νοσοκομείο Μητέρα μπαίνει δυναμικά στο χώρο της εκπαίδευσης, με ολοκληρωμένα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης ιατρών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη του 1ου Προγράμματος Μετεκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης, ο διευθύνων σύμβουλος του Μητέρα, κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που ιδιωτικός φορέας υγείας στο χώρο της […]

Το νοσοκομείο Μητέρα μπαίνει δυναμικά στο χώρο της εκπαίδευσης, με ολοκληρωμένα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης ιατρών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη του 1ου Προγράμματος Μετεκπαιδευτικής Πρακτικής Άσκησης, ο διευθύνων σύμβουλος του Μητέρα, κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που ιδιωτικός φορέας υγείας στο χώρο της γυναικολογίας επεκτείνει την ακαδημαϊκή μόρφωση των ιατρών, με προγράμματα πρακτικής άσκησης.

Το Μητέρα, το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα με 501 κλίνες, 450.000 τοκετούς και περισσότερα από 500.000 γυναικολογικά χειρουργικά περιστατικά στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, είναι σε θέση, με την ομάδα καταξιωμένων ιατρών και τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό που διαθέτει, να μεταφέρει την εμπειρία και τεχνογνωσία του στη νέα γενιά ιατρών. Η βεβαίωση παρακολούθησης που θα λαμβάνει ο κάθε ιατρός, αποτελεί ένα ουσιαστικό αποδεικτικό συνεχιζόμενης, ιατρικής εκπαίδευσης και σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική του ζωή».

Το 1ο πρόγραμμα με θέμα «Ενδοσκοπική Γυναικολογία και Ουρογυναικολογία» έχει ως στόχο τη μεταφορά κλινικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας και την εξοικείωση των νέων ιατρών στις σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής. Το πρόγραμμα έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, είναι 4μηνης διάρκειας (έναρξη Νοέμβριος 2012) και αφορά σε πτυχιούχους ιατρούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024