Hyundai i30 2013: Το νέο τρίθυρο μέλος
Η γκάμα του μικρομεσαίου κορεατικού θα αποκτήσει σύντομα και το νέο τρίθυρο και τρίτο μέλος της το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του σε λίγες ημέρες στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας.
Την τρίτη και τρίθυρη έκδοση του κορεατικού μοντέλου επιφυλάσσει η Hyundai για την επικείμενη παρισινή έκθεση στο τέλος του μήνα.
Πιστό στο γνώριμο σχεδιαστικό κώδικα της φίρμας το τρίθυρο Hyundai i30 υιοθετεί κάποια ανασχεδιασμένα στοιχεία που εκτός από την παρουσία λιγότερων θυρών, έρχονται να διαφοροποιήσουν τη νέα έκδοση από τις μέχρι σήμερα γνωστές, πεντάθυρη και wagon, δίνοντας της ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα.
Σε αυτά συγκαταλέγονται η ανασχεδιασμένη γρίλια, τα νέα στρογγυλά φώτα ομίχλης που συνδυάζονται με φώτα ημέρας, ο πιο αδρός πίσω προφυλακτήρας και οι πιο έντονες κλίσεις στη σχεδίαση της γραμμής οροφής και της «παράλληλής» της, κάτω από τα παράθυρα, που συμβάλλουν σε ένα πιο sport προφίλ.
Για λόγους πρακτικότητας και ευκολότερης πρόσβασης έχει αυξηθεί και το μήκος των θυρών οι οποίες πλέον καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο αμάξωμα ενώ την εικόνα συμπληρώνουν στοιχεία όπως η αεροτομή πίσω και οι τροχοί των 16 ιντσών.
Σε επίπεδο κινητήρων η τρίθυρη έκδοση του i30 αναμένεται να διατεθεί με τέσσερις επιλογές κινητήρα τα πλήρη στοιχεία για τις οποίες θα αποκαλυφθούν στην εκθεσιακή πρεμιέρα του κορεατικού μοντέλου στο Παρίσι.
Δεδομένη θα πρέπει ωστόσο να θεωρείται στην γκάμα η παρουσία ενός πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων με απόδοση 128 ίππων και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 97 γρ./χλμ.
auto.in.gr
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442