Σε ταμπλόιντ της Ιρλανδίας η τόπλες Κέιτ Μίντλετον, τη Δευτέρα και στην Ιταλία
Στις σελίδες της ιρλανδικής ταμπλόιντ Irish Daily Star έκαναν την εμφάνισή τους το Σάββατο οι τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον -όχι όμως στη βρετανική και βορειο-ιρλανδική έκδοση. Ιταλικό περιοδικό, που ανήκει στον όμιλο Μοndadori του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα σε ένα ειδικό αφιέρωμα 26 σελίδων (!) τις επίμαχες φωτογραφίες, τις οποίες έφερε πρώτο στη δημοσιότητα την Παρασκευή το γαλλικό περιοδικό Closer, που ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο και βρίσκεται αντιμέτωπο με μηνύσεις από τη βασιλική οικογένεια.
Στις σελίδες της ιρλανδικής ταμπλόιντ Irish Daily Star έκαναν την εμφάνισή τους το Σάββατοι οι τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον -όχι όμως στη βρετανική και βορειο-ιρλανδική έκδοση.
Ιταλικό περιοδικό, που ανήκει στον όμιλο Μοndadori του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα σε ένα ειδικό αφιέρωμα 26 σελίδων (!) τις επίμαχες φωτογραφίες, τις οποίες έφερε πρώτο στη δημοσιότητα την Παρασκευή το γαλλικό περιοδικό Closer, που ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο και βρίσκεται αντιμέτωπο με μηνύσεις από τη βασιλική οικογένεια.
Το ιταλικό περιοδικό Chi θα αφιερώσει 26 σελίδες στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερου στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, με τον τίτλο «Η Βασίλισσα είναι γυμνή» στο εξώφυλλό του.
«Είναι μια υπόθεση που αξίζει να προβληθεί, γιατί δείχνει την καθημερινή ζωή ενός πολύ διάσημου, νεαρού, μοντέρου και ερωτευμένου ζευγαριού» δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του ιταλικού περιοδικού Αλφόνσο Σινιορίνι.
Τα περιοδικά Chi και Closer ανήκουν και τα δυο στον όμιλο Μοndadori, ο οποίος ανήκει κατά 50% και πλέον στον όμιλο Fininvest του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά του Closer για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της πριγκίπισσας στην Προβηγκία, στη διάρκεια των διακοπών τους στις αρχές της εβδομάδας. Σε πολλές από τις φωτογραφίες, οι οποίες ελήφθησαν με τηλεφακό, η Κέιτ εμφανίζεται γυμνόστηθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)









![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442