Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μηνύσεις κατά του γαλλικού Closer για την τόπλες Κέιτ Μίντλετον

Μηνύσεις κατά του γαλλικού Closer για την τόπλες Κέιτ Μίντλετον

Νομικές διαδικασίες κατά του γαλλικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer κίνησαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που απεικονίζουν γυμνόστηθη την Κέιτ Μίντλετον στις διακοπές της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Προβηγκία. Το ζεύγος «καλεί» στα γαλλικά δικαστήριο το περιοδικό με την κατηγορία της προσβολής της ιδιωτικής τους ζωής.

Νομικές διαδικασίες κατά του γαλλικού περιοδικού Closer κίνησαν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που απεικονίζουν γυμνόστηθη την Κέιτ Μίντλετον στις διακοπές της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην Προβηγκία.

Το ζεύγος «καλεί» στα γαλλικά δικαστήριο το σκανδαλοθηρικό περιοδικό με την κατηγορία της προσβολής της ιδιωτικής τους ζωής, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας λίγες ώρες μετά το σάλο που προκάλεσε στο Μπάκιγχαμ η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

«Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι καθόλου σοκαριστικές. Δείχνουν μία νέα γυναίκα να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη, όπως οι εκατομμύρια γυναίκες που βλέπουμε στις παραλίες» επιχειρηματολόγησε η αρχισυντάκτης του Closer, χαρακτηρίζοντας δυσανάλογη την αντίδραση και επιμένοντας πως ο ζευγάρι «φαινόταν από το δρόμο».

Στην έκδοση της Παρασκευής το Closer δημοσίευσε σε σελίδες και κατ’ αποκλειστικότητα συνολικά 15 φωτογραφίες του ζευγαριού (που ελήφθησαν με τηλεφακό) την ώρα που κάνει ηλιοθεραπεία στη βεράντα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε περιοδεία στη νοτιοανατολική Ασία και τον Ειρηνικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024