Στα 6,371 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου
Στα 6,371 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου, από 18,605 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Τράπεζα της Ελλάδος.
Στα 6,371 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, από 18,605 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη η Τράπεζα της Ελλάδος.
Στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου, το έλλειμμα ήταν 7,186 δισ. ευρώ.
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 30,593 δισ. ευρώ, από 31,095 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, μειώθηκαν σε 36,81 δισ. ευρώ, έναντι 47,819 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
