Ο Μανωλάς ζήτησε τα οφειλόμενα από την ΑΕΚ
Ο Κώστας Μανωλάς τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο και του ζήτησε τα 38.000 ευρώ που οφείλει η Ένωση στον παίκτη. Ο παράγοντας της ΑΕΚ του ζήτησε να κάνει υπομονή ως το τέλος του μήνα αφού δεν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή, με την ελπίδα ότι ως τότε θα έχει βρεθεί τρόπος είτε να έχει εξοφληθεί ο πρώην αμυντικός της Ένωσης και νυν των Ερυθρολεύκων, είτε να λάβει ένα σημαντικό μέρος από το ποσό.
Ο Κώστας Μανωλάς τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο και του ζήτησε τα 38.000 ευρώ που οφείλει η Ένωση στον παίκτη.
Ο παράγοντας της ΑΕΚ του ζήτησε να κάνει υπομονή ως το τέλος του μήνα αφού δεν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή, με την ελπίδα ότι ως τότε θα έχει βρεθεί τρόπος είτε να έχει εξοφληθεί ο πρώην αμυντικός της Ένωσης και νυν των Ερυθρολεύκων, είτε να λάβει ένα σημαντικό μέρος από το ποσό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
- «Ο Κουλιεράκης είναι στο στόχαστρο της Κόβεντρι» (pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/7): «Δράση» με το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιαμπουσέλε
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442