Σκευωρία Παπανδρέου και ΝΔ εναντίον του καταγγέλλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Σκευωρία εναντίον, που έστησαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η Νέα Δημοκρατίας, καταγγέλλει μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού ο Άκης Τσοζατζόπουλος.
Σκευωρία εναντίον, που έστησαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η Νέα Δημοκρατίας, καταγγέλλει μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού ο Άκης Τσοζατζόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Επίκαιρα αρνείται ότι πήρε «μίζες» και αφήνει υπονοούμενα για μαύρο χρήμα στα κόμματα. Επίσης, εξαπολύει βολές κατά των διαδόχων του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γ.Παπαντωνίου, Σπ.Σπηλιωτόπουλου, Ευ.Μεϊμαράκη και Ευ.Βενιζέλου ότι ζημίωσαν το Δημόσιο και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ακόμη, υποστηρίζει ότι είναι λάθος οι ερμηνείες που δίνονται σε όσα αναφέρονται στο ημερολόγιο του και αφήνει αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, ενώ ζητά να αποφυλακιστούν η σύζυγος και η κόρη του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
