Συμφώνησε με τον Κατσικοκέρη για τρία χρόνια η ΑΕΚ
Σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη ήρθε η ΑΕΚ, με τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη να συμφωνεί για τρία χρόνια με την Ένωση. Ο 24χρονος επιθετικός θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γιώργο Κατίδη, αλλά και τον Άνχελ Μιγκέλ Κορδέρο.
Σε συμφωνία με τον Νίκο Κατσικοκέρη ήρθε η ΑΕΚ, με τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη να συμφωνεί για τρία χρόνια με την Ένωση.
Ο 24χρονος επιθετικός θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γιώργο Κατίδη, αλλά και τον Άνχελ Μιγκέλ Κορδέρο.
Ο Κατίδης ταξίδεψε την Κυριακή για τη Θεσσαλονίκη για να μαζέψει τα πράγματά του, ενώ ο Ισπανός αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την υπογραφή του 3ετούς του συμβολαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περσικός Κόλπος: Εγκλωβισμένα επί τέσσερις μήνες 130 δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς αερίου
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο







