Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Άμεσα η πρόταση για σύσταση εξεταστικής για το μνημόνιο, λέει ο Π.Σκουρλέτης
Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο θα καταθέσει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Π. Σκουρλέτης. Ακόμη, λέει ότι θα διερευνηθούν ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με την Siemens, καθώς και η οικονομική διαχείριση της Ολυμπιάδας του 2004.
Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο θα καταθέσει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει στη Real News ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Π. Σκουρλέτης.
Ακόμη σημειώνει ότι θα διερευνηθούν ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με την Siemens, καθώς και η οικονομική διαχείριση της Ολυμπιάδας του 2004.
«Ζητάμε διερεύνηση για ο,τιδήποτε σχετίζεται με μίζες, σκανδαλώδεις αναθέσεις ή προμήθειες που ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του κόμματός του τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε σύγχρονη δύναμη της Αριστεράς και όχι να παίξει το ρόλο μιας νέας εκδοχής του ΠΑΣΟΚ. Προσθέτει πως «μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές. Και αν υπάρχουν, δεν θα ευδοκιμούν».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου