Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Κορίνθου-Τρίπολης
Αποκαταστάθηκε αργά την Τρίτη η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί νωρίτερα το απόγευμα στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερη μέρα στο Σολομό Κορινθίας. Σε εξέλιξη παραμένει για δεύτερη μέρα και η φωτιά στην Τροιζήνα, ενώ μία ακόμα ξέσπασε το μεσημέρι στον Αυλώνα Μεσσηνίας. Το θετικό πάντως είναι ότι κανένα από τα πύρινα μέτωπα δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές
Αποκαταστάθηκε αργά την Τρίτη η κυκλοφορία των οχημάτων που είχε διακοπεί νωρίτερα το απόγευμα στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερη μέρα στο Σολομό Κορινθίας.
Σε εξέλιξη παραμένει για δεύτερη μέρα και η φωτιά στην Τροιζήνα, ενώ μία ακόμα ξέσπασε το μεσημέρι στον Αυλώνα Μεσσηνίας. Το θετικό πάντως είναι ότι κανένα από τα πύρινα μέτωπα δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές
Στην περιοχή του Σολομού, η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής Κορίνθου-Τριπόλεως από το 108,2χλμ. έως το 124,6χλμ.
Στο μέτωπο του Σολομού επιχειρούσε ένα αεροπλάνο Canadair, ενώ στον Αυλώνα πέταξαν δύο Canadair και ένα PZL.
Στο μεταξύ, τα μέτωπα στη Μάνη και την Αρκαδία έχουν τεθεί υπό έλεγχο και παρακολουθούνται από την Πυροσβεστική για τυχόν αναζωπυρώσεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).