Ο Χάινς έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να τα καταφέρει πάλι με τον ΟΣΦΠ
Τις δυσκολίες της νέας σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επισήμανε ο Κάιλ Χάινς, σε δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως, μετά τις περυσινές επιτυχίες των «ερυθρολεύκων», οι αντίπαλοί τους θα είναι... υποψιασμένοι, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Πειραιώτες θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες, ενώ υπογράμμισε πως θα βοηθήσει την ομάδα το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της.
Τις δυσκολίες της νέας σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επισήμανε ο Κάιλ Χάινς, σε δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως, μετά τις περυσινές επιτυχίες των «ερυθρολεύκων», οι αντίπαλοί τους θα είναι… υποψιασμένοι, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Πειραιώτες θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες, ενώ υπογράμμισε πως θα βοηθήσει την ομάδα το γεγονός ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της.
«Πέρυσι κανείς δεν περίμενε αυτό που καταφέραμε. Κάναμε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά φέτος θα είναι όλα θα διαφορετικά, όλοι θα μας περιμένουν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, όμως, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Το γεγονός πως έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και έγιναν ελάχιστες αλλαγές, θα μας βοηθήσει αρκετά» τόνισε ο 26χρονος και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν: «Αυτό που ζήσαμε δεν είναι εύκολο να το επαναλάβουμε. Θέλουμε να το ζήσουμε ξανά, αλλά, επαναλαμβάνω, δεν θα είναι εύκολο. Το θέλουμε πολύ όμως. Όλα τα παιδιά που έμειναν από πέρσι έχουμε το ίδιο κίνητρο και τους ίδιους στόχους».
Αναφερόμενος στην παραμονή των Λο και Ντόρσεϊ στο λιμάνι, ο Χάινς επισήμανε: «Μίλησα με τον Έισι πολλές φορές αυτή την εβδομάδα και μιλούσαμε και με τον Τζόι, χάρηκαν που έμεινα και εγώ χάρηκα που και οι δύο επέστρεψαν. Ήταν μια μικρή έκπληξη για εμένα, γιατί θα μπορούσαν και οι δύο να έχουν υπογράψει στο ΝΒΑ».
Τέλος, ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην υποδοχή του στις Ηνωμένες Πολιτείες από συγγενείς και φίλους, λέγοντας: «Όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ, ήρθαν φίλοι μου στο αεροδρόμιο και το διασκεδάσαμε αρκετά, αφού μου έκαναν μια υπέροχη υποδοχή-έκπληξη. Όταν έμεινα μόνος, σκεφτόμουν για ημέρες τι καταφέραμε, ήταν απίστευτο. Οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες πλέον και πρέπει να ανταποκριθούμε. Έλεγα στον εαυτό μου “πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τα καταφέρουμε και πάλι”».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
- Πρώτη φάση και 1-0 η Αργεντινή με τον ΜακΆλιστερ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442