Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. γκαρσονιέρα του Θεοφίλου στη Λαμία

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. γκαρσονιέρα του Θεοφίλου στη Λαμία

Κρησφύγετο του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου, που συνελήφθη για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο και συνδέεται από την ΕΛ.ΑΣ. με την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά στη Λαμία. Εντός των επομένων ωρών θα υπάρξει εκτεταμένη έρευνα αστυνομικών στο εσωτερικό του σπιτιού για την ενδεχόμενη ανακάλυψη όπλων και χρημάτων από ληστρικές επιδρομές.

Κρησφύγετο του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου, που συνελήφθη για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο και συνδέεται από την ΕΛ.ΑΣ. με την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, εντοπίστηκε στην οδό Τυμφρηστού 21 στην περιοχή του Αγίου Λουκά στη Λαμία.

Πρόκειται για γκαρσονιέρα που φέρεται να είχε ενοικιασθεί, έναντι 280 ευρώ το μήνα, πριν από ένα χρόνο με τη χρήση μόνο του μικρού ονόματος («Τάσος») του 30χρονου και χωρίς τήρηση άλλων παραστατικών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το κατάλυμα του 30χρονου με βάση τη μαρτυρία, το βράδυ της Κυριακής, του ιδιοκτήτη της κατοικίας, ο οποίος αναγνώρισε τον 30χρονο από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Στη βεράντα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται το διαμέρισμα, εντοπίστηκε το ποδήλατο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Τάσος Θεοφίλου για να βιντεοσκοπήσει, προ μερικών μηνών, το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Λαμία.

Το διαμέρισμα βρίσκεται περιφερειακά της Λαμίας και σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς «η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία αφού από αυτό το σημείο είχε δυνατότητα διαφυγής προς όλες τις κατευθύνσεις». Οι αστυνομικοί το χαρακτηρίζουν «στρατηγικό» αλλά και συγχρόνως με «εύκολη πρόσβαση».

Ολόκληρη η περιοχή έχει τεθεί σε αποκλειστεί, αναμένοντας το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να φτάσει για να εξελιχθούν οι έρευνες.

Τελευταίες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι λόγω του ατυχήματος που έχει γίνει στο ύψος της Αρκίτσας και τη διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό, η άφιξη του κλιμακίου καθυστερεί, και έτσι ισχυρή δύναμη της αστυνομίας έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο 30χρονος είχε εμφανιστεί τις δύο-τρεις προηγούμενες μέρες στη Λαμία, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν πως τον αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες σημειώνοντας πως κυκλοφορούσε με το ποδήλατο φορώντας ένα λευκό καπέλο.

Στην κατοικία αυτή υπολογίζεται ότι διέμεναν δύο αναζητούμενα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024