Ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ σε αγώνα που έγινε στο «Γεντί Κουλέ». Τα γκολ για την ομάδα των Χανίων πέτυχαν οι Μαραγκουδάκης (6΄) και Γκονζάλες (79΄), ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μπανούσης στο 27'. Φραστικό επεισόδιο με οπαδούς του ΟΦΗ είχε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκος Μαχλάς.
Ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ σε αγώνα που έγινε στο «Γεντί Κουλέ». Τα γκολ για την ομάδα των Χανίων πέτυχαν οι Μαραγκουδάκης (6΄) και Γκονζάλες (79΄), ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μπανούσης στο 27′.
Φραστικό επεισόδιο με οπαδούς του ΟΦΗ είχε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκος Μαχλάς, λίγη ώρα μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πλατανιά. Με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων, τα πνεύματα ηρέμησαν.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»