Οι Αυστραλοί πήραν το χρυσό στα 470 ανδρών της ιστιοπλοΐοας
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 470 ανδρών στην ιστιοπλοΐα κατέκτησαν οι Μάθιου Μπέλτσερ και Μάλκολμ Πέιτζ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 470 ανδρών στην ιστιοπλοΐα κατέκτησαν οι Μάθιου Μπέλτσερ και Μάλκολμ Πέιτζ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι Αυστραλοί ιστιοπλόοι, ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους με 22 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στην κούρσα μεταλλίων, 4΄΄ πίσω από τους πρώτους (30:47) της καταληκτικής ιστιοδρομίας Σίμε Φαντέλα και Ιγκόρ Μάρενιτς από την Κροατία (6οι στη γενική).
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βρετανοί Λιούκ Πέισενς και Στούαρτ Μπίθελ με 30 βαθμούς ποινής που τερμάτισαν τέταρτοι στην κούρσα μεταλλίων 34΄΄ πίσω από τους Κροάτες.
Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος οι Λούκας Καλαμπρέσε και Χουάν ντε λα Φουέντε από την Αργεντινή με 63 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας 3οι στην τελευταία ιστιοδρομία, με 16΄΄ διαφορά από τους πρώτους.
Τη 19η θέση κατέλαβαν οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος, με 148 βαθμούς ποινής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442