Ο Νίκος Αναστασόπουλος ορίστηκε συντονιστής για το θέμα των ναυπηγείων
Ο Νίκος Αναστασόπουλος, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών ανώτατο διευθυντικό στέλεχος ελληνικών επιχειρήσεων και του ΟΛΠ, ορίστηκε συντονιστής για την επίλυση του προβλήματος των ναυπηγείων, με απόφαση του πρωθυπουργού.
Ο Νίκος Αναστασόπουλος, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών ανώτατο διευθυντικό στέλεχος ελληνικών επιχειρήσεων και του ΟΛΠ, ορίστηκε συντονιστής για την επίλυση του προβλήματος των ναυπηγείων, με απόφαση του πρωθυπουργού.
Πρώτη προτεραιότητα του κ. Αναστασόπουλου θα είναι η κατάθεση εισήγησης στην κυβέρνηση, ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί το θέμα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όλους τους εμπλεκόμενους.
Ο κ. Αναστασόπουλος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442