Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλο είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας. Σημειώνεται πως ο κ. Μίχαλος έχει ζητήσει με επιστολές του από τον κ. Στουρνάρα τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 15%, τονίζοντας ότι μία τέτοια ενέργεια θα ενθάρρυνε την επιχειρηματικότητα, θα προσέλκυε […]
Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλο είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας.
Σημειώνεται πως ο κ. Μίχαλος έχει ζητήσει με επιστολές του από τον κ. Στουρνάρα τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 15%, τονίζοντας ότι μία τέτοια ενέργεια θα ενθάρρυνε την επιχειρηματικότητα, θα προσέλκυε επενδύσεις και θα έβαζε φραγμό στο φαινόμενο της μετανάστευσης των ελληνικών επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες.
Ο ίδιος έχει προειδοποιήσει για νέα έκρηξη λουκέτων και ανεργίας, υποστηρίζοντας πως οι πρωτόγνωρες συνθήκες ύφεσης, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας, θα οδηγήσουν σε 60.000 λουκέτα μέχρι το τέλος του 2012.
Σύμφωνα με πληροφορίες την συνάντηση των κ.κ. Στουρνάρα και Μίχαλου απασχόλησαν θέμα σχετικά με τη ρευστότητα της αγοράς και ζητήματα που απασχολούν τον επιμελητηριακό θεσμό.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.