Θετική εμφάνιση με Φιορεντίνα, θλάση στο γόνατο ο Γιαννιώτας
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η ήττα του Άρη με 2-1 στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό με τη Φιορεντίνα, καθώς αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα του αγώνα, ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Γιαννιώτα στο δεξί του γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση. Ο τραυματισμός του διεθνή μέσου του Άρη έγινε στο 50ο λεπτό της συνάντησης και όπως ήταν επόμενο σκίασε το αγωνιστικό μέρος για τον Μάκη Κατσαβάκη.
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η ήττα του Άρη με 2-1 στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό με τη Φιορεντίνα, καθώς αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα του αγώνα, ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Γιαννιώτα στο δεξί του γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.
Ο τραυματισμός του διεθνή μέσου του Άρη έγινε στο 50ο λεπτό της συνάντησης και όπως ήταν επόμενο σκίασε το αγωνιστικό μέρος για τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο Γιαννιώτας τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο δεξί του γόνατο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από τους έντονους πόνους, δίνοντας τη θέση του στον Ερωτόκριτο Νταμαρλή.
Η αποστολή θα διανυκτερεύσει απόψε σε αυστριακό έδαφος και θα επιστρέψει αύριο το βράδυ, μέσω Μονάχου, στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα γίνουν οι πιο λεπτομερείς εξετάσεις.
Αγωνιστικά, πάντως, ο Άρης παρόντος των φιλάθλων του πέτυχε και το παρθενικό του γκολ από την έναρξη των φιλικών του παιχνιδιών με την κεφαλιά του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο 14′. Η Φιορεντίνα από την άλλη ισοφάρισε στο 30’ με τον Ρόμουλο και πήρε τη νίκη στο 56’ με πλασέ του Λιάγιτς.
Άρης: Βελλίδης, Ασλανίδης (49΄ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (60′ Κανούλας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (63′ Μαργαρίτης), Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (75′ Αντωνιάδης), Γκέσιος (46′ Αγγελούδης), Παπαστεριανός (65′ Τσουκάνης), Γιαννιώτας (54′ Νταμαρλής), Ηρακλής (59′ Σουνάς).
Φιορεντίνα: Βιβιάνο, Κασάνι (60′ Ροντρίγκεθ), Νάσταζιτς, Ρονκάλια, Πασκουάλ (64′ Μπόρχα Βαλέρο), Ρόμουλο, Ολιβέρα (64′ Ακουϊλάνι), Λατζάρι (60′ Ντι Τάκιο), Τσέρτσι (81′ Λεπιγιέ), Γιόβετιτς, Λιάγιτς (76′ Σεφέροβιτς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Μάικ Τζέιμς αυτοπροτάθηκε στη Μπαρτσελόνα»
- «Έβραζε» με τη διαιτησία ο Αρμπελόα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…»
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)
- Πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν ο Αλεξάντερ-Γουόκερ των Χοκς (pic, vid)
- Τι χρήματα θα λάβουν οι ομάδες της Euroleague που έμειναν εκτός play offs – Τι ισχύει από την 17η θέση και κάτω
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442