Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Χονδροκούκη
Και το δεύτερο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη βρέθηκε θετικό στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλη, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Έτσι, ο Ελληνας πρωταθλητής του άλματος εις ύψος - ο οποίος αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου - αναμένει τις πειθαρχικές κυρώσεις που θα του επιβληθούν.
Και το δεύτερο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη βρέθηκε θετικό στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλη, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Έτσι, ο Ελληνας πρωταθλητής του άλματος εις ύψος – ο οποίος αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου – αναμένει τις πειθαρχικές κυρώσεις που θα του επιβληθούν.
Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε από την ΙΑΑΦ ότι και το δεύτερο δείγμα του αθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη είναι θετικό. Ως εκ τούτου δρομολογούνται ήδη οι προβλεπόμενες από τους διεθνείς κανονισμούς πειθαρχικές διαδικασίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στη Λέουβεν (pic)
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442