Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η άλτρια Ντι Μαρτίνο
Απώλεια για την Ολυμπιακή ομάδα της Ιταλίας, αφού η «αργυρή» παγκόσμια πρωταθλήτρια του ύψους στον κλειστό στίβο, Αντονιέτα Ντι Μαρτίνο, αποσύρθηκε και θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί.
Απώλεια για την Ολυμπιακή ομάδα της Ιταλίας, αφού η «αργυρή» παγκόσμια πρωταθλήτρια του ύψους στον κλειστό στίβο, Αντονιέτα Ντι Μαρτίνο, αποσύρθηκε και θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί.
Η 34χρονη Ιταλίδα είχε καταλάβει την 10η θέση στον τελικό του 2008, ενώ έχει κατακτήσει δύο μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα ανοιχτού στίβου.
Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια στο άθλημα του ύψους γυναικών, αφού έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα αγωνιστεί η Κροάτισσα Μπλάνκα Βλάσιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442