Μιλλούση: «Στα 19 μου η ομοσπονδία με σταμάτησε γιατί ήμουν μεγάλη σε ηλικία»
Η Βασιλική Μιλλούση θα αγωνιστεί στο Λονδίνο και πάλι σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε ηλικία 28 ετών, για πρώτη φορά μετά το 2000 στο Σίδνεϊ. «Πριν από το 2004 είχα σταματήσει για τρία χρόνια, εξαιτίας της ομοσπονδίας από την οποία μου είπαν ότι ήμουν πάρα πολύ μεγάλη για το άθλημα» δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.
Η Βασιλική Μιλλούση θα αγωνιστεί στο Λονδίνο και πάλι σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε ηλικία 28 ετών, για πρώτη φορά μετά το 2000 στο Σίδνεϊ. «Πριν από το 2004 είχα σταματήσει για τρία χρόνια, εξαιτίας της ομοσπονδίας από την οποία μου είπαν ότι ήμουν πάρα πολύ μεγάλη για το άθλημα» δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.
Και συμπλήρωσε:
«Ήμουν 19 ετών τότε και στεναχωρήθηκα πολύ γι ‘αυτό. Δεν ήθελα να πάω καν στο γυμναστήριο», δήλωσε η Μιλλούση για την αιτία που έμενε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γυμναστικής.
Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησε μετά την επιστροφή της, είπε: «Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν οι άλλες κοπέλες στην ομάδα μου. Ήταν πολύ μικρές για μένα και δεν με καταλάβαιναν. Ελεγαν: γιατί επέστρεψες; Είσαι πάρα πολύ μεγάλη. Νομίζω πως ήταν φοβισμένες ότι θα πάρω τη θέση τους. Και τώρα έχω όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια να έχουν σταματήσει τον αθλητισμό».
Σχετικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και κατά πόσο αυτή επηρεάζει την προετοιμασία της, απάντησε: «Η ελληνική ομοσπονδία μας βοηθά πολύ, αλλά δεν έχουμε αρκετά χρήματα για την προετοιμασία μας. Είμαστε χωρίς γιατρό και φυσιοθεραπευτές. Αλλά είμαστε Έλληνες, είμαστε δυνατοί και θα επιβιώσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον
- LIVE: Μπέρνλι – Άστον Βίλα
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ
- Τι είπε ο Ραφίνια για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442