Οι περιπέτειες της McLaren – Mercedes συνεχίζονται
Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, ούτε διαφωνίες ανάμεσα στους οδηγούς για τα συμβόλαιά τους. Υπάρχουν όμως περιπέτειες της McLaren Mercedes σε... κινούμενα σχέδια.
Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων Tooned προβλήθηκε πριν από το Γερμανικό Grand Prix και με χιούμορ σχολιάζει τα… pit stop και τις βελτιώσεις, που κάνουν οι ομάδες στη μέση της σεζόν.
Έχει τίτλο «Slicks» και με αυτόν γίνεται λογοπαίγνιο με τα ελαστικά αλλά και με το πόσο «ατσαλάκωτοι» βγαίνουν μετά από ένα διαφορετικό pit stop οι οδηγοί / πρωταγωνιστές του animation, Jenson Button και Lewis Hamilton.
Τα καλύτερα σημεία της ταινίας είναι στην αρχή όταν οι επισκέπτες του εργοστασίου θαυμάζουν τα εκθέματα (ανάμεσα στα οποία είναι και το σπασουάρ του James Hunt), το tweeting του J. Button και φυσικά ο τρόπος που πανηγυρίζουν οι μηχανικοί μετά το beaute pit stop.
auto.in.gr
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442