Συνάντηση του υφυπουργού ΠΕΚΑ με εκπροσώπους της κοινοπραξίας του αγωγού TAP
Την πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης για τους αγωγούς, ότι πρέπει να εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας, διατύπωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Μάκης Παπαγεωργίου, στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Trans Adriatic Pipeline (TAP). Από την πλευρά του, ο διευθυντής του TAP για την Ελλάδα, Rikard Scoufias, έκανε λόγο για θετική και παραγωγική συζήτηση με τον υφυπουργό και επανέλαβε τη δέσμευση της Κοινοπραξίας να παραμείνει ανοιχτή στη συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις.
Την πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης για τους αγωγούς, ότι πρέπει να εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας, διατύπωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκης Παπαγεωργίου, στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Trans Adriatic Pipeline (TAP) την Τετάρτη.
Από την πλευρά του, ο διευθυντής του TAP για την Ελλάδα, Rikard Scoufias, έκανε λόγο για θετική και παραγωγική συζήτηση με τον υφυπουργό και επανέλαβε τη δέσμευση της Κοινοπραξίας να παραμείνει ανοιχτή στη συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις.
«Κατανοούμε ότι το μέλλον του ελληνικού διαδρόμου θα πρέπει τώρα να τεθεί στον πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο, δεδομένου ότι η υλοποίηση του TAP θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις επενδύσεις, την ανάπτυξη και τους στρατηγικούς σκοπούς της Ελλάδας» κατέληξε ο κ. Scoufias.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα
- Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
