Η ΑΕΚ είπε και επίσημα «γκουντμπάι» στον Γκούντγιονσεν
Και επισήμως παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος εξ αρχής είχε δείξει θετική διάθεση για να λύσει το συμβόλαιο του με την «Ένωση», λαμβάνοντας μόλις 200.000 ευρώ, αντί του 1.200.000 ευρώ που προβλεπόταν συνολικά με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Ισλανδός άσος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα, όπου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του φτάνοντας σε μια συμβιβαστική λύση με την ΠΑΕ. Στην ουσία ο παίκτης πήρε μόνο ένα μέρος των δεδουλευμένων του, αφού αρχικά χρειάστηκε να πιέσει (μέσω FIFA) για να εξασφαλίσει τα χρήματά του.
Και επισήμως παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος εξ αρχής είχε δείξει θετική διάθεση για να λύσει το συμβόλαιο του με την «Ένωση», λαμβάνοντας μόλις 200.000 ευρώ, αντί του 1.200.000 ευρώ που προβλεπόταν συνολικά με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.
Ο Ισλανδός άσος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα, όπου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του φτάνοντας σε μια συμβιβαστική λύση με την ΠΑΕ. Στην ουσία ο παίκτης πήρε μόνο ένα μέρος των δεδουλευμένων του, αφού αρχικά χρειάστηκε να πιέσει (μέσω FIFA) για να εξασφαλίσει τα χρήματά του.
Το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν συναινετικό, αφού θυμίζουμε ότι μετά τον τραυματισμό του στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισλανδός άσος με το «βαρύ» βιογραφικό, αλλά και την προχωρημένη ηλικία, δεν είχε και πολλές πιθανότητες να επανέλθει στα παλιά αγωνιστικά του στάνταρ. Από την άλλη, βέβαια, ακόμα και αν ο Γκούντγιονσεν εμφανιζόταν όπως στην… Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα, η ΑΕΚ δεν είχε τα χρήματα για να του πληρώσει το εφετινό συμβόλαιο, χωρίς αναπροσαρμογή συμβολαίου.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Eidur Gudjohnsen και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442