Με «τσιμπημένο» επιτόκιο και ισχυρή κάλυψη η δημοπρασία ισπανικών εντόκων
Με ελαφρά ακριβότερο επιτόκιο δανείστηκε η Ισπανία 3,05 δισ. ευρώ σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων της εν μέσω άσχημου κλίματος στις αγορές. Το μέσο επιτόκιο για τα τρίμηνα διαμορφώθηκε στο 2,434%, έναντι 2,362% πριν από ένα μήνα, και το επιτόκιο για τα εξάμηνα στο 3,691% έναντι 3,237%.
Με ακριβότερο επιτόκιο δανείστηκε η Ισπανία 3,05 δισ. ευρώ σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων της εν μέσω άσχημου κλίματος στις αγορές.
Το μέσο επιτόκιο για τα τρίμηνα διαμορφώθηκε στο 2,434%, έναντι 2,362% πριν από ένα μήνα, και το επιτόκιο για τα εξάμηνα στο 3,691% έναντι 3,237%.
H κάλυψη ήταν ισχυρή, φτάνοντας τις 3,02 φορές, έναντι 2,82 φορές, για τα εξάμηνης διάρκειας, και τις 2,9 φορές έναντι 2,6 για τα τρίμηνης διάρκειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- Άργος: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά του 20χρονου από αστυνομικούς – Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο
- Οι Bone Thugs-N-Harmony απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακυρώθηκε η διαγραφή Πολάκη και η στήριξη στην ΕΛΑΣ – Ραντεβού των «κομμένων» με την πλειοψηφία για το τελικό ξεκαθάρισμα
- Μαρφίν: «Ανορθόδοξη η δίωξη, εξυπηρετεί πολιτική σκοπιμότητα» – Τι λέει η δικηγόρος των συλληφθέντων
- Θάνατος Β. Νέστορα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους συλληφθέντες – Συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα άτομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442