Ρύθμιση-ανάσα για τους δανειολήπτες μελετά η κυβέρνηση
Ρύθμιση-ανάσα για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα τραπεζών έχει υποβάλει σειρά προτάσεων για την ελάφρυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών όσο διάστημα η Ελλάδα βρίσκεται στο Μνημόνιο. Η βασική πρόταση προβλέπει τη μείωση των καταβολών στο ένα τρίτο της τρέχουσας δόσης, με το υπόλοιπο ποσό να κεφαλαιοποιείται άτοκα. Στη ρύθμιση θα μπορούν να υπαχθούν όσοι αποδεδειγμένα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Ρύθμιση-ανάσα για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα τραπεζών έχει υποβάλει σειρά προτάσεων για την ελάφρυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών όσο διάστημα η Ελλάδα βρίσκεται στο Μνημόνιο.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η βασική πρόταση προβλέπει τη μείωση των καταβολών στο ένα τρίτο της τρέχουσας δόσης, με το υπόλοιπο ποσό να κεφαλαιοποιείται άτοκα.
Για παράδειγμα, εάν κάποιος πληρώνει μηνιαία δόση 1.000 ευρώ για ένα στεγαστικό δάνειο, με τη νέα ρύθμιση θα πληρώνει 300 ευρώ για όσο διάστημα η χώρα βρίσκεται στο Μνημόνιο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη ρύθμιση θα μπορούν να υπαχθούν όσοι αποδεδειγμένα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής