Στη μικρή πόλη της Αλάσκας, ένας τηλεοπτικός ρεπόρτερ προσλαμβάνει την πρώην φίλη του -ακτιβίστρια της Greenpeace– στην προσπάθειά του να σώσει μια οικογένεια γκρίζων φαλαινών, που αιχμαλωτίστηκαν κάτω από τους πάγους του Αρκτικού Κύκλου. Μαζί, και παρά τις πρακτικές δυσκολίες, θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια. Απολαύστε μια αληθινή ιστορία, που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.