Μια νίκη, μία ήττα και ελπίδα πρόκρισης για Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το εθνικό δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη, Μαρίας Τσιαρτσιάνη στο γκραν σλαμ του Κλάγκενφουρτ (Αυστρία), για το παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ. Οι Ελληνίδες αθλήτριες ηττήθηκαν από τις Τσέχες Κλαπάλοβα/Χατζέκοβα με 1-2 σετ (20-22, 21-19, 8-15), όμως, στη συνέχεια κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 (13-21, 23-21, 15-11) κόντρα στις Αμερικανίδες Ρος /Ρένικ και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τις Ολλανδέζες Κάιζερ / Φαν Ίερσελ.
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το εθνικό δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη, Μαρίας Τσιαρτσιάνη στο γκραν σλαμ του Κλάγκενφουρτ (Αυστρία), για το παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες ηττήθηκαν από τις Τσέχες Κλαπάλοβα/Χατζέκοβα με 1-2 σετ (20-22, 21-19, 8-15), όμως, στη συνέχεια κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 (13-21, 23-21, 15-11) κόντρα στις Αμερικανίδες Ρος /Ρένικ και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν τις Ολλανδέζες Κάιζερ / Φαν Ίερσελ.
Βίκυ και Μαρία που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου «ρέφαραν» την πρωινή ήττα τους κόντρα στις Αμερικανίδες στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.
Ωστόσο, η πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση των νοκ άουτ θα κριθεί από τον αυριανό αγώνα (10:00) κόντρα στις Ολλανδές Κάιζερ / Φαν Ίερσελ που αποτελούν και το νο3 του τουρνουά!
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.