
Ο Ντούσαν Σάκοτα επιστρέφει στην Ιταλία με τη φανέλα της Βαρέζε
Ο Ντούσαν Σάκοτα επιστρέφει στην Ιταλία με τη φανέλα της Βαρέζε
Ο Ντούσαν Σάκοτα επιστρέφει μετά από απουσία δύο ετών στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, της Σκαβολίνι Πέζαρο, της Οστάνδης και της ρωσικής Ενισέι, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαρέζε. Ο Σάκοτα στο βιογραφικό του έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα (2006-07, 2008-09), πέντε φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2008-09) και τέσσερις φορές το Κύπελλο Ελλάδας (2004-05, 2005-06, 2006-2007, 2008-09) με το «τριφύλλι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442