Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο μεγιστάνας Ράουσινγκ συνελήφθη στο πλαίσιο ερευνών για το θάνατο της συζύγου του

Ο μεγιστάνας Ράουσινγκ συνελήφθη στο πλαίσιο ερευνών για το θάνατο της συζύγου του

Ο δισεκατομμυριούχος Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ, ο κληρονόμος του βασιλιά της βιομηχανικής συσκευασίας «Tetra Pak», συνελήφθη στη Βρετανία στο πλαίσιο των ερευνών για το θάνατο της συζύγου του, Εύα. Η 48χρονη σύζυγος είχε βρεθεί την Τρίτη νεκρή στο σπίτι του ζευγαριού στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας, η οποία είχε ξεκινήσει όταν ο Ράουσινγκ βρέθηκε νωρίτερα να οδηγεί υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών.

Ο δισεκατομμυριούχος Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ, ο κληρονόμος του βασιλιά της βιομηχανικής συσκευασίας «Tetra Pak», συνελήφθη στη Βρετανία στο πλαίσιο των ερευνών για το θάνατο της συζύγου του, Εύα.

Η 48χρονη σύζυγος είχε βρεθεί την Τρίτη νεκρή στο σπίτι του ζευγαριού στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας, η οποία είχε ξεκινήσει όταν ο Ράουσινγκ βρέθηκε νωρίτερα να οδηγεί υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών.

Η Σκοτλαντ Γιαρντ δεν θέλησε να σχολιάσει αναφορές πως το πτώμα της γυναίκας κειτόταν για μέρες μέσα στην κατοικία των Ράουσινγκ μέχρι να βρεθεί από την αστυνομία.

Ο Χανς Κρίστιαν Ράουσινγκ, 49 ετών, οδηγήθηκε στο κρατητήριο για «επικίνδυνη οδήγηση» και για »κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών».

«Ο κατηγορούμενος θα καταθέσει μόλις αυτό καταστεί δυνατόν» δήλωσε το Σάββατο στους δημοσιογράφους η επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιάρντ, κα Σάρον Μάρμαν.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε για χρόνια προβλήματα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Η ίδια η Εύα είχε συλληφθεί το 2008, προσπαθώντας να περάσει ναρκωτικά σε δεξίωση στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024